2020-07-19 08:25:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Szüksége van a kikapcsolódásra!

Napi horoszkóp július 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rákban jár. Ezt a napot szentelje a családjának. Szervezzen közös programot! Ön életvidám, jó hangulatot tud teremteni. Most ne sajnáljon magától semmit, ami jól esik önnek. Minél önfeledtebb tud lenni, annál jobb, szüksége van a kikapcsolódásra!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Semmiféle kritikus eseménnyel nem kell számolnia, minden megy a maga útján. Főleg a családjával töltött időt fogja élvezni. Örülhet a közösen elfogyasztott reggelinek, vagy egy nagy sétának a városban. Délután lesz ideje megbeszélni egy problémát, és máris minden sokkal könnyebbé válik majd.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Rák jegyében áll. Ragyogó napnak látszik ez a mai. Szívesen veszi körül magát emberekkel, és minden látogatásnak örülni fog majd.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön jegyében van. Ma elemében lehet, igyekezzen kihasználni minden kedvező alkalmat. Átlát minden szitán, így intellektuális fölénybe kerülhet a többiekkel szemben. Csak finoman kritizáljon másokat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Figyeljen arra, hogy pontosan fogalmazzon, mert egy szavát is félreértheti a környezetében valaki, és ebből komoly problémák lehetnek. A Hold érzelmekben gazdaggá teszi.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ragyogó napnak látszik a mai. Olyan helyeken, olyan környezetben is megfordulhat, ahová sosem hitte volna, hogy valaha bejuthat. A beszélgetések során ügyeljen arra, hogy mit és hogyan mond.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tervezze meg a szabadidejét, hívjon jó barátokat, vagy töltse a hétvégét idősebb rokonaival. Biztosan van mit mesélniük egymásnak. Este szervezzen egy grillpartit, vagy látogassanak meg egy nyári ünnepséget. A lényeg, hogy az aktív kikapcsolódást válassza!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Rák-hold gyengédebbé teszi, szívesen tölti a napot azzal, hogy süt-főz a szeretteinek. A barátjait is meghívhatná vendégségbe, biztosan remekül sikerülne a délután!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön változatosságra vágyik, de senki sincs, aki önnel tartana... Fogadja ezt higgadtan, és próbálja meg élvezni a nyugalmat! Most erre van a legnagyobb szüksége.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Könnyen megtörténhet, hogy ma a kedvese társaságát is fárasztónak érzi majd. A legjobb lenne, ha egy kicsit egyedül lehetne, hogy rendezze a gondolatait.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Rák-hold arra ösztönzi, hogy mozduljon ki, és töltsön egy kis időt a barátaival, rokonaival. A bolygóállás felerősíti önben a fészekrakó ösztönt is, tartson nagytakarítást, és csinosítsa az otthonát!


Halak: II. 19. - III. 20.

Mostanság nehéz súlyok vannak a vállán, és ez talán a szó fizikai értelmében is jelentkezik: hátfájás, vagy izületi panaszok képében. Ha így van, akkor ne halogassa tovább, hogy kúrára jelentkezik egy gyógyfürdőbe!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: